Gdje se nalazite: Početna Članci NAJAVE RADIONICA I DRUGIH AKTIVNOSTI Izložba inovacija Ivanić-Grad, 15. - 16. 5. 2019.

Izložba inovacija Ivanić-Grad, 15. - 16. 5. 2019.

Izložba inovacija Ivanić-Grad, 15. - 16. 5. 2019.
20.04.2019.

Elektronički i računalni klub poziva izlagače i posjetitelje na ovogodišnju Izložbu inovacija Ivanić Grad I3G koja će se održati 15. i 16. svibnja 2019. godine u Hotelu Sport u Ivanić-Gradu.

Početkom 2014. godine Elektronički i računalni klub u suradnji s Udrugom inovatora Hrvatske i Zajednicom tehničke kulture Zagrebačka županije te uz pokroviteljstvo Grada Ivanić-Grada i Zagrebačke Županije pokrenulo je projekt Međužupanijske izložbe inovacija Ivanić Grad I3G koji se otada svake godine u svibnju održava u Ivanić-Gradu.

Zbog izuzetno dobrog odaziva te sve većeg interesa izlagača, izložba je prerasla u nacionalno događanje s međunarodnim sudjelovanjem, te njome i ove godine želimo predstaviti Vas, Vaše inovativne radove, ideje, projekte, proizvode i usluge ili kako volimo reći inovativnu stranu Hrvatsku.

Proteklih godina na izložbi su se prezentirali brojni uspješni poduzetnici i inovatori iz našega grada i Zagrebačke županije te djeca i mladi, učenici srednjih strukovnih škola iz većeg dijela Hrvatske te studenti fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta Josipa Juraja Štrosmajera iz Osijeka, a izložba je pobudila velik interes javnosti i medija. Trudili smo se obogatiti izložbu i kvalitetnim popratnim program, namijenjenom kako izlagačima tako i posjetiteljima. Tako će biti i ove godine kada očekujemo još veći broj izlagača iz cijele Hrvatske i susjednih država.
Ovogodišnja Izložba inovacija Ivanić-Grad I3G bit će svečano otvorena 15. svibnja s početkom u 11:00 sati, dok će oba dana održavanja izložba biti otvorena od 10:00 do 19:00 sati.

I ove godine izložba je natjecateljskog karaktera i svi radovi prijavljeni za natjecanje bit će ocijenjeni od strane Stručnog ocjenjivačkog suda te nagrađeni prigodnim nagradama. Učiteljima mentorima bit će izdane potvrde o sudjelovanju i mentorstvu učenicima izlagačima.

Izložbu prati elektronički i tiskani zbornik radova.

Uvjereni smo da ćete prepoznati izložbu kao najbolje mjesto za prezentaciju Vaših inovativnih ideja, projekata, proizvoda i usluga.

Rok za prijavu radova koji žele biti uvršteni u zbornik je 22. travanja 2019. godine, dok se za izlaganje bez uvrštenja u zbornik izložbe, prijaviti možete sve do 06. svibnja 2019. godine.
Izlaganje na izložbi je besplatno, a prijaviti se možete putem Internet-a na link: https://goo.gl/forms/KaxASuJM2QMBe4Kg1
Radujemo se Vašem dolasku i sudjelovanju!

Srdačan pozdrav,
ELEKTRONIČKI I RAČUNALNI KLUB
Ivanić-Grad, Kloštranska 4
Kontakti: tel. 01/2881 862, mob. 098/431-459
Web: https://www.facebook.com/erklub
http://www.erk.hr/
mail: erklub@erk.hr
josip.kozar@erk.hr

Voditeljica projekta:
Marjana Postružin Kožar
mob.: 095/5857 604
e-mail: marjana.postruzinkozar@erk.hr

U želji da se sadašnjim ali i novim nastavnicima pojedinih predmeta tehničkih i ...

257. broj glasila Tehnička kultura (srpanj - rujan 2015.) obrađuje Hrvatski savez informatičara te kroz intervju s predsjednikom Alenom ...

256. broj glasila Tehnička kultura (travanj - lipanj 2015.) obrađuje Natjecanje mladih tehničara, Festival tehničke kulture i Festival znanosti. ...

Školska godina je prošla i na vaše i naše zadovoljstvo tu je i novi broj časopisa ABC tehnike. Uživajte u ljetnim ...

U ABC tehnike od svibnja 2019. godine naći ćete sve naše stalne rubrike, Arduino, STEM, Robotiku, prilog o fotografiji, zadatak koji ...

U novom broju časopisa ABC tehnike broj 624, možete pronaći naše stalne rubrike i neke nove priloge kao što su: "Spuštanje ...