Gdje se nalazite: Početna Članci NAJAVE RADIONICA I DRUGIH AKTIVNOSTI Festival tehničke kulture, Križevci, 26. i 27. 10. 2018.

Festival tehničke kulture, Križevci, 26. i 27. 10. 2018.

Festival tehničke kulture, Križevci, 26. i 27. 10. 2018.
28.09.2018.

Hrvatska zajednica tehničke kulture i ZTK Koprivničko-križevačke županije organizirat će u Križevcima 26. i 27. listopada 2018. godine Festival tehničke kulture. Domaćin ovogodišnjeg Festivala je ZTK Križevci, a suradnici su nacionalni savezi tehničke kulture. Pokrovitelj Festivala je Grad Križevci, a supokrovitelji Koprivničko-križevačka županija, Radnik d.d., Robin d.o.o., Artmedija d.o.o. i HDS ZAMP.

Program Festivala tehničke kulture 2018.

CILJ/SVRHA PROGRAMA
Festival tehničke kulture pokazao se kao središnja manifestacija tehničke kulture u Republici Hrvatskoj na kojoj se mogu upoznati različita područja tehničke kulture te djelatnost Hrvatske zajednice tehničke kulture i nacionalnih saveza tehničke kulture.
Na Festivalu tehničke kulture u Križevcima očekuje se velik interes posjetitelja, poglavito učenika, za uključenje u aktivnosti koje će im biti ponuđene.

Cilj programa Festivala tehničke kulture je popularizacija tehničke kulture i smanjivanje regionalnih nejednakosti u Republici Hrvatskoj provedbom programa tehničke kulture. Festivali se održavaju u različitim županijama čime se korisnicima - djeci i mladima omogućuje upoznavanje s različitim organiziranim područjima tehnike i uključenje u programe tehničke kulture na lokalnoj i nacionalnoj razini.
Festival potiče suradnju među različitim dionicima tehničke kulture na regionalnoj i nacionalnoj razini.
Festival omogućuje suradnju s potencijalnim sponzorima i donatorima.

MJESTO/VRIJEME PROVEDBE, SUORGANIZATORI, SURADNICI, POKROVITELJ I SUPOKROVITELJI
Vrijeme: 26. i 27. listopada 2018.
Mjesto provedbe: Školsko sportska dvorana Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci, Potočka 26, Križevci
Suorganizator: ZTK Koprivničko-križevačke županije
Domaćin: ZTK Križevci
Suradnici: nacionalni savezi tehničke kulture
Pokrovitelj: Grad Križevci
Supokrovitelji: Koprivničko-križevačka županija, Radnik d.d., Robin d.o.o., Artmedija d.o.o. i HDS ZAMP

KORISNICI PROGRAMA
Korisnici programa 'Festivala tehničke kulture Križevci 2018' su djeca i mladi svih osnovnih i srednjih škola, udruga tehničke kulture i ostali zainteresirani građani svih dobnih skupina s područja Koprivničko-križevačke i okolnih županija.
Uz organizirane grupe djece iz navedenih škola, procjenjujemo kako će u radionicama HZTK, nacionalnih saveza i domaćina sudjelovati još 1000 korisnika.

Program Festivala tehničke kulture 2018.

U želji da se sadašnjim ali i novim nastavnicima pojedinih predmeta tehničkih i ...

257. broj glasila Tehnička kultura (srpanj - rujan 2015.) obrađuje Hrvatski savez informatičara te kroz intervju s predsjednikom Alenom ...

256. broj glasila Tehnička kultura (travanj - lipanj 2015.) obrađuje Natjecanje mladih tehničara, Festival tehničke kulture i Festival znanosti. ...

Listopadski broj časopisa ABC tehnike broj 618 za godinu 2018. izašao je u svojoj standardnoj formi i sadržaju. U njemu možete ...

Nakon ljetnih praznika, evo i novog broja ABC tehnike za rujan 2018. Školska godina je počela, a s njom i nova ...

Dragi čitatelji pred vama je i zadnji broj "ABC tehnike" godišta 2017./2018. Slijedi ljetna pauza i od jeseni s novom školskom ...