Gdje se nalazite: Početna Članci NAJAVE RADIONICA I DRUGIH AKTIVNOSTI Festival tehničke kulture, Križevci, 26. i 27. 10. 2018.

Festival tehničke kulture, Križevci, 26. i 27. 10. 2018.

Festival tehničke kulture, Križevci, 26. i 27. 10. 2018.
28.09.2018.

Hrvatska zajednica tehničke kulture i ZTK Koprivničko-križevačke županije organizirat će u Križevcima 26. i 27. listopada 2018. godine Festival tehničke kulture. Domaćin ovogodišnjeg Festivala je ZTK Križevci, a suradnici su nacionalni savezi tehničke kulture. Pokrovitelj Festivala je Grad Križevci, a supokrovitelji Koprivničko-križevačka županija, Radnik d.d., Robin d.o.o., Artmedija d.o.o. i HDS ZAMP.

Program Festivala tehničke kulture 2018.

CILJ/SVRHA PROGRAMA
Festival tehničke kulture pokazao se kao središnja manifestacija tehničke kulture u Republici Hrvatskoj na kojoj se mogu upoznati različita područja tehničke kulture te djelatnost Hrvatske zajednice tehničke kulture i nacionalnih saveza tehničke kulture.
Na Festivalu tehničke kulture u Križevcima očekuje se velik interes posjetitelja, poglavito učenika, za uključenje u aktivnosti koje će im biti ponuđene.

Cilj programa Festivala tehničke kulture je popularizacija tehničke kulture i smanjivanje regionalnih nejednakosti u Republici Hrvatskoj provedbom programa tehničke kulture. Festivali se održavaju u različitim županijama čime se korisnicima - djeci i mladima omogućuje upoznavanje s različitim organiziranim područjima tehnike i uključenje u programe tehničke kulture na lokalnoj i nacionalnoj razini.
Festival potiče suradnju među različitim dionicima tehničke kulture na regionalnoj i nacionalnoj razini.
Festival omogućuje suradnju s potencijalnim sponzorima i donatorima.

MJESTO/VRIJEME PROVEDBE, SUORGANIZATORI, SURADNICI, POKROVITELJ I SUPOKROVITELJI
Vrijeme: 26. i 27. listopada 2018.
Mjesto provedbe: Školsko sportska dvorana Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci, Potočka 26, Križevci
Suorganizator: ZTK Koprivničko-križevačke županije
Domaćin: ZTK Križevci
Suradnici: nacionalni savezi tehničke kulture
Pokrovitelj: Grad Križevci
Supokrovitelji: Koprivničko-križevačka županija, Radnik d.d., Robin d.o.o., Artmedija d.o.o. i HDS ZAMP

KORISNICI PROGRAMA
Korisnici programa 'Festivala tehničke kulture Križevci 2018' su djeca i mladi svih osnovnih i srednjih škola, udruga tehničke kulture i ostali zainteresirani građani svih dobnih skupina s područja Koprivničko-križevačke i okolnih županija.
Uz organizirane grupe djece iz navedenih škola, procjenjujemo kako će u radionicama HZTK, nacionalnih saveza i domaćina sudjelovati još 1000 korisnika.

Program Festivala tehničke kulture 2018.

U želji da se sadašnjim ali i novim nastavnicima pojedinih predmeta tehničkih i ...

257. broj glasila Tehnička kultura (srpanj - rujan 2015.) obrađuje Hrvatski savez informatičara te kroz intervju s predsjednikom Alenom ...

256. broj glasila Tehnička kultura (travanj - lipanj 2015.) obrađuje Natjecanje mladih tehničara, Festival tehničke kulture i Festival znanosti. ...

Dragi čitatelji u nastavku je broj časopisa od ožujka 2019. ABC tehnike 623. Želimo Vam da uživate u čitanju i korištenju ...

Broj 622 časopisa ABC tehnike donosi mnoštvo zanimljivih priloga i događanja, uz naše stalne rubrike možete naći i druge zanimljive teme.

Pred vama je časopis ABC tehnike broj 621 od siječnja 2019. godine. Posebno želimo spomenuti članak o gospodinu Zvonimiru Jakoboviću, doktoru ...