Gdje se nalazite: Početna Članci NAJAVE RADIONICA I DRUGIH AKTIVNOSTI Stručno usavršavanje u području automatike - prijava do 12. 11. 2018.

Stručno usavršavanje u području automatike - prijava do 12. 11. 2018.

Stručno usavršavanje u području automatike - prijava do 12. 11. 2018.
18.10.2018.

Stručno usavršavanje učitelja i mentora u području automatike održat će se od 16. do 18. studenoga 2018. u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici. Rok prijave je ponedjeljak, 12. 11. 2018.

Hrvatska zajednica tehničke kulture organizira usavršavanja učitelja i mentora tehničke kulture iz škola i udruga tehničke kulture sa svrhom poticanja njihovog kvalitetnog i samostalnog organiziranja radionica tehničke kulture u osnovnim školama i udrugama tehničke kulture te sa svrhom kvalitetne pripreme učenika za natjecanja u području tehničke kulture.
Hrvatska zajednica tehničke kulture osigurava ljudske i materijalne resurse za provedbu usavršavanja, te smještaj u hotelu u dvokrevetnim sobama na bazi punog pansiona (dva puna pansiona).

Mjesto, vrijeme i trajanje stručnog usavršavanja: Nacionalni centar tehničke kulture, Kraljevica, petak, 16. studenoga (od 16,30 sati) – nedjelja, 18. studenoga 2018. (do 12,30 sati te ručak nakon završene radionice); ukupno: 16 školskih sati stručnog usavršavanja
Voditelj: Tomislav Pandurić, član Ocjenjivačkog povjerenstva u području automatike na Natjecanju mladih tehničara na državnoj razini.
Maksimalan broj polaznika: 15

PROGRAM
VREMENIK
PRIJAVNICA

Osnovni preduvjet za sudjelovanje u stručnom usavršavanju je interes i dosadašnje provođenje radionica u području automatike u školi/udruzi u kojoj učitelj/ mentor djeluje te organizacija natjecanja u području automatike. Prednost će imati učitelji koji su sudjelovali na posljednja dva Natjecanja mladih tehničara u području Automatika, Elektronika, Robotika ili Robotsko spašavanje žrtve na školskoj/klupskoj razini te oni koji nikada nisu sudjelovali u stručnom usavršavanju u području automatike u Nacionalnom centru tehničke kulture.

Istovremeno sa stručnim usavršavanjima u području automatike, održat će se stručna usavršavanja u području elementarne robotike i modelarstva. 

Hrvatska zajednica tehničke kulture će osigurati smještaj na bazi punog pansiona u Hotelu Kraljevica (dvokrevetne sobe, od večere 16. 11. do ručka 18. 11. 2018.) te kompletan materijal i opremu za provođenje radionica.
Polaznik radionice treba samostalno osigurati prijevoz do Kraljevice.

Prijavnicu je potrebno dostaviti elektroničkim putem do ponedjeljka, 12. 11. 2018. na dvije adrese:
nctk@hztk.hr
hrvoje.vrhovski@hztk.hr.

Dolazak je potrebno potvrditi voditeljici Nacionalnog centra tehničke kulture na 091/465-6771 ili na nctk@hztk.hr.

U želji da se sadašnjim ali i novim nastavnicima pojedinih predmeta tehničkih i ...

257. broj glasila Tehnička kultura (srpanj - rujan 2015.) obrađuje Hrvatski savez informatičara te kroz intervju s predsjednikom Alenom ...

256. broj glasila Tehnička kultura (travanj - lipanj 2015.) obrađuje Natjecanje mladih tehničara, Festival tehničke kulture i Festival znanosti. ...

U novom broju časopisa ABC tehnike broj 624, možete pronaći naše stalne rubrike i neke nove priloge kao što su: "Spuštanje ...

Dragi čitatelji u nastavku je broj časopisa od ožujka 2019. ABC tehnike 623. Želimo Vam da uživate u čitanju i korištenju ...

Broj 622 časopisa ABC tehnike donosi mnoštvo zanimljivih priloga i događanja, uz naše stalne rubrike možete naći i druge zanimljive teme.