Stručna usavršavanja u NCTK 2013./2014.

29.08.2013.

Hrvatska zajednica tehničke kulture i u školskoj godini 2013./2014. organizira stručna usavršavanja za učitelje, voditelje, mentore i odgajatelje s ciljem njihovog osposobljavanja za samostalno provođenje programa tehničke kulture u matičnim ustanovama, udrugama i klubovima.

Radionice će se održavati tijekom cijele školske godine, u obliku vikend-radionica, u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici.

Dugoročan cilj usavršavanja je usvajanje novih i sistematizacija postojećih znanja, poticanje na organiziranje i provedbu izbornih, izvannastavnih ili izvanškolskih odgojno-obrazovnih aktivnosti u područjima tehničke kulture te u konačnici, cjelokupno unaprjeđenje kvalitete nastave tehničke kulture.

Polaznici radionica se tijekom trodnevnih vikend radionica, koje su osmišljene kroz 16 školskih sati, mogu usavršavati u područjima primjene informacijsko-komunikacijskih tehnologija u nastavi, web dizajna, robotike te se kvalitetno pripremati za Natjecanje mladih tehničara, Modelarsku ligu ili ostala nacionalna natjecanja.

PROMOTIVNI LETAK

vrh stranice