Najave radionica i drugih aktivnosti

Videoteka

Hrvatski filmski savez pokrenuo je online videoteku na kojoj korisnici mogu pogledati filmove nastale u produkciji HFS-a. Za sada, ponuđeno je 17 kratkometražnih i dugometražnih filmova za besplatno gledanje.

Proljetni ARG kamp za mlade -ODGOĐENO

Hrvatski radioamaterski savez u suradnji s izvršnim organizatorom RK "Nikola Tesla", Bjelovar, od 27. do 29. ožujka 2020. godine organizira 11. ARG kamp za mlade u SRC Kukavica, novouređenom hostelu okruženom šumom, nedaleko od Centra Mate Lovraka u općini Veliki Grđevac.

Dani tehničke kulture 2020. -ODGOĐENO

U suorganizaciji Zajednice tehničke kulture grada Splita, dijela njenih udruga članica i OŠ Split 3, 25. i 26. ožujka provest će se manifestacija Dani tehničke kulture 2020. Otvorenje i radionice biti će upriličene u OŠ Split 3, prema rasporedu istaknutom na priloženom plakatu.

Star Film Fest

Sedmi Star Film Fest održat će se od 3. do 5. rujna 2020. godine na životopisnim lokacijama u Sisku. Kako biste bili dijelom ovog nezaboravnog kino doživljaja pozivamo vas da svoje prijave podnesete od 15. veljače do najkasnije 20. svibnja 2020. godine.
Sedam je sretan broj, a mladi stvaratelji filma iz cijelog svijeta imaju priliku okušati sreću na sisačkom Star Film Festu. Prijave su službeno otvorene od 15. veljače pa vas pozivamo da se pridružite natjecateljskom dijelu programa i uđete s nama „all in“ u svijet filma.

Obavijest o odgodi Dana otvorenih vrata udruga 2020.

Zbog potrebe pridržavanja mjera zaštite od širenja koronavirusa COVID-19, Ured za udruge objavljuje kako se manifestacija koja je planirana za održavanje od 20. do 23. svibnja 2020. odgađa za jesen.
Nove datume održavanja manifestacije Ured za udruge RH objavit će u lipnju 2020.

vrh stranice