Najave radionica i drugih aktivnosti

Poduzetništvo, marketing i nove tehnologije u učeničkim zadrugama

19.03.2021.

Izvrsno, korisno, dragocjeno, super – epiteti su kojima su sudionici u komentarima opisivali nedavno održani prvi seminar Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva u ovogodišnjem planiranom ciklusu online predavanja pod naslovom "Poduzetništvo, marketing i nove tehnologije u učeničkim zadrugama", koji se održao 5. ožujka putem Zoom platforme.

HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“

09.02.2021.

Savez izviđača Hrvatske  pokreće veliku nacionalnu kampanju naziva „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.
Kampanja prikupljanja novih igračaka za djecu iz potresom pogođenih područja počinje 9. veljače i traje do 28. veljače, nakon čega će, tijekom ožujka, izviđači osobno donositi igračke djeci.

 

Online konferencija „Moj mali škver“

18.12.2020.

Hrvatski savez brodomaketara,  u utorak, 22. prosinca 2020. od 10:30 do 13:30 sati, putem aplikacije Microsoft Teams organizira online konferenciju "Moj mali škver" Cilj projekta je da djeca i mladi kroz izvannastavnu i izvanškolsku aktivnost, ovisno o svom interesu, kroz program izrade maketa tradicionalnih brodica hrvatskog Jadrana steknu znanja i vještine obrade materijala, izrade i čitanja nacrta, informaciju o hrvatskim brodicama, načinu njihovog korištenja, plovidbi. Na njima prihvatljiv način, prilikom izrade maketa dale bi im se informacije o pomorstvu i brodovima u Hrvatskoj i svijetu.
vrh stranice