Novosti

Izložba fotografija „Dubrovnik – portret grada Camerom obscurom“

27.10.2020.

Izložba fotografija „Dubrovnik – portret grada Camerom obscurom“ postavljena je u Dubrovniku u Palači Sponza na Stradunu, u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture grada Dubrovnika. Na izložbi su predstavljeni radovi učenika OŠ Lapad nastali na istoimenoj fotoradionici koju je Hrvatski fotosavez priredio 2019. godine. Osim izložbe održana je i radionica za učenike OŠ Lapad i OŠ Montovjerna u Centru za mlade Dubrovnik.

Radionice robotike i programiranja bez ekrana

21.10.2020.

Nakon brojnih gostujućih radionica robotike i programiranja bez ekrana po vrtićima, knjižnicama, igraonicama, školama i drugim ustanovama, u utorak 20. listopada u sklopu Europskog tjedna programiranja koji se održava od 10. do 25. listopada i kao predaktivnost Europskog tjedna robotike, održale su se i tri radionice robotike i programiranja bez ekrana u tehničkoj radionici u sklopu Centra za mlade Dubrovnik.

18. međunarodna izložba inovacija ARCA 2020.

20.10.2020.

Jedan od brojnih izlagača na ovogodišnjoj 18. međunarodnoj izložbi inovacija ARCA, koja se održala u sklopu Nacionalne sveučilišne knjižnice od 15. do 17. listopada 2020. godine, bila je i Hrvatska zajednica tehničke kulture koja je uspješno prezentirala novi program Međunarodne maketarske akademije.

Film svima

08.10.2020.

Zahvaljujući vrijednoj donaciji Centra tehničke kulture Rijeka i Hrvatske zajednice tehničke kulture koji su izradili i donirali zaštitne vizire, te zahvaljujući Udruzi Kamensko koja je izradila posebne zaštitne maske, svi sudionici na festivalu imali su priliku ravnopravno sudjelovati i istovremeno zaštititi svoje zdravlje.
vrh stranice