32. smotra učeničkih zadruga RH

26.10.2020.

32. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske ove godine se održava online, od 26. – 30. listopada, na YouTube kanalu HUUZ-a, ovdje 

Na Smotri sudjeluju 62 učeničke zadruge iz svih županija i u video prezentaciji svake učeničke zadruge možete vidjeti praktičan rad izrade njihovog prijavljenog proizvoda.
Na Smotri sudjeluje i 5 učeničkih zadruga sa prezentacijom istraživačkog rada. Prezentacija istraživačkih radova održat će se 27. listopada preko Zoom-a. Na YouTube kanalu HUUZ-a za sada možete vidjeti njihovu najavu, a nakon održane prezentacije, bit će dostupne snimljene sve prezentacije u cijelosti.
Naši zadrugari, mali i veliki, u ovim neobičnim vremenima i otežanim uvjetima, uložili su izniman napor i entuzijazam kako bi sudjelovali na ovoj, po prvi puta, online Smotri. Sve video materijale snimali su laici pa vas molimo da ne zamjerite ako su neke snimke slabije kvalitete. Naš video montažer potrudio se da to sve izgleda što bolje.  Odvojite vrijeme i pogledajte ovo bogatstvo radova. Vjerujte, bit ćete ugodno iznenađeni, a «šetajući» se kroz  Smotru, zasigurno ćete puno toga i naučiti.

Službeni završetak 32. smotre učeničkih zadruga RH je 30. listopad, ali svi video sadržaji biti će trajno dostupni na YouTube kanalu Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva.

Programi se financiraju od strane Hrvatske zajednice tehničke kulture iz namjenskih sredstava Ministarstva znanosti i obrazovanja za programe javnih potreba Republike Hrvatske u tehničkoj kulturi.
vrh stranice