6. edukativna CB radionica

09.06.2016.

Hrvatski savez CB radioklubova organizira 6. edukativnu CB radionicu za učenike osnovnoškolske dobi u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici. Program uključuje osmodnevni kamp u kojem će učenici kroz praktičan rad upoznati različite teme: rad i uspostava CB veze, elektrotehnika, modelarstvo, orijentacija i topografija. Radionica se provodi u dva termina: od 11. do 18. srpnja 2016. (za učenike 3. do 6. razreda) i od 18. do 25. srpnja 2016. (za učenike 7. i 8. razreda). Rok prijave je 10. lipnja 2016.

Program uključuje osmodnevni kamp u kojem će učenici proći kroz različite teme (rad i uspostava CB veze, elektrotehnika, modelarstvo, orijentacija i topografija).
Radionica se održava tijekom ljetnih školskih praznika u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici u terminima:

  1. termin: od 11. do 18. srpnja 2016.
  2. termin: od 18. do 25. srpnja 2016.

Tijekom boravka u Kraljevici, učenici su pod stalnim pedagoškim i liječničkim nadzorom. Smještaj je u ograđenom prostoru NCTK na livadi pod šatorima na bazi punog pansiona (prehrana u restoranu hotela „Kraljevica“).
Slobodno vrijeme izvan radionica je organizirano kroz različite sportske i zabavne aktivnosti također pod pedagoškim i liječničkim nadzorom.
Navečer su organizirane filmske, disco, x- box, Kinect i karaoke večeri u velikoj dvorani Nacionalnog centra tehničke kulture, a učenicima je u slobodno vrijeme na raspolaganju informatička učionica.

Rok prijave je 10. lipnja 2016.

Više informacija dostupno je na mrežnim stranicama Hrvatskog saveza CB radioklubova (www.hscb.hr).

vrh stranice