Novosti

Izložba fotografija „Dubrovnik – portret grada Camerom obscurom“

27.10.2020.

Izložba fotografija „Dubrovnik – portret grada Camerom obscurom“ postavljena je u Dubrovniku u Palači Sponza na Stradunu, u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture grada Dubrovnika. Na izložbi su predstavljeni radovi učenika OŠ Lapad nastali na istoimenoj fotoradionici koju je Hrvatski fotosavez priredio 2019. godine. Osim izložbe održana je i radionica za učenike OŠ Lapad i OŠ Montovjerna u Centru za mlade Dubrovnik.

Radionice robotike i programiranja bez ekrana

21.10.2020.

Nakon brojnih gostujućih radionica robotike i programiranja bez ekrana po vrtićima, knjižnicama, igraonicama, školama i drugim ustanovama, u utorak 20. listopada u sklopu Europskog tjedna programiranja koji se održava od 10. do 25. listopada i kao predaktivnost Europskog tjedna robotike, održale su se i tri radionice robotike i programiranja bez ekrana u tehničkoj radionici u sklopu Centra za mlade Dubrovnik.

18. međunarodna izložba inovacija ARCA 2020.

20.10.2020.

Jedan od brojnih izlagača na ovogodišnjoj 18. međunarodnoj izložbi inovacija ARCA, koja se održala u sklopu Nacionalne sveučilišne knjižnice od 15. do 17. listopada 2020. godine, bila je i Hrvatska zajednica tehničke kulture koja je uspješno prezentirala novi program Međunarodne maketarske akademije.

Časopis ABC tehnike

Časopis ABC tehnike broj 638 za listopad 2020. godine

Dragi čitatelji, nastavljamo kao što vidite i dalje samo u elektroničkom obliku. Ovog puta to je broj 638 za listopad 2020. godine. Uz sve moguće peripetije od: pandemija, potresa i rada od kuće, časopis ABC tehnike ipak izlazi. Osim ovog elektroničkog izdanja na kraju školske godine izaći će i godišnjak sa svih 10 brojeva u tiskanom obliku tvrdo ukoričen za arhivu i sve koji su zainteresirani. Biti će ponuđen po povoljnoj cijeni. Do čitanja!

Modelarska liga

Državna razina Modelarske lige za školsku godinu 2019./2020.  
Saznaj više

Ljetna škola tehničkih aktivnosti

Saznaj više
vrh stranice