Agro Arca 2012 - Sajam inovacija u Slatini

22.03.2012.

Udruga inovatora Hrvatske (UIH) i grad Slatina u suorganizaciji s HZTK, Virovitičko - podravskom županijom, HOK - Obrtnička komora Virovitičko - podravske županije, HGK - Županijska komora Virovitica i IFIA - Međunarodna federacija nacionalnih saveza inovatora organiziraju 5. međunarodni sajam inovacija, eko ideja, proizvoda i tehnologija u poljoprivredi i prehrambenoj industriji - AGRO ARCA 2012 u Slatini od 4. – 6. svibnja 2012. godine.

Održavanje AGRO ARCA 2012. u Slatini ujedno je poticaj i poziv poslovnim ljudima iz Hrvatske i inozemstva radi spoznaja o dosezima naših tvrtki, poduzetnika, akademske zajednice, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, zadruga, obrtnika u korištenju i primjeni visokih tehničkih - tehnoloških normi s kojima ta proizvodnja može uspješno konkurirati na globalnom tržištu. Dan uoči održavanja sajma AGRO ARCA 2012. održati će se međunarodna konferencija EUROPSKI DAN AGRO - EKO INOVACIJA u suorganizaciji s Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo na Pustari Višnjica s početkom u 9,30 sati.

U sklopu sajma biti će predstavljeni i najnoviji proizvodi tvrtke KENWOOD i De Longhi.

Ove godine pod stručnim vodstvom certificiranog dizajnera slastica Kristijana Kodrića u sklopu sajma organiziran je i TORTAfest - natjecanja slastičara profesionalaca,amatera i učenika strukovnih škola koja svoja znanja tek trebaju steći.

Uz slatki program za vas smo organizirali i onaj slani u kojem će prezentirati tradicionalna jela i pića Virovitičko – podravske županije.

Kao i svake godine i ove smo se pobrinuli da ispred izložbene hale uživate u ukusnom fiš – paprikašu i čobancu.

Veselimo se što ćemo se družiti i ove godine s ciljem da inovativne proizvode i ideje povežemo, komercijaliziramo, plasiramo na tržište i time unaprijedimo poslovanje svih nas!

Više informacija možete pogledati  ovdje ili na www.inovatorstvo.com.

vrh stranice