Forum izviđačkih voditelja i Uvodni seminar za izviđačke voditelje 2024.

28.03.2024.

Tijekom vikenda od 15. do 17. ožujka 2024. godine u Josipdolu je održan Forum izviđačkih voditelja i Uvodni seminar za izviđačke voditelje. Okupilo se preko 110 sudionika iz gotovo 30 različitih izviđačkih udruga iz cijele Hrvatske.

Forum izviđačkih voditelja namijenjen je svim punoljetnim izviđačkim voditeljima koji rade s djecom i mladima – programski suradnici, voditelji višednevnih aktivnosti, asistenti voditelja sekcije, voditelji sekcije te voditelji odreda (načelnici).

Na Uvodnom seminaru za izviđačke voditelje sudjelovali su prijavljeni polaznici u Godišnji ciklus obrazovanja izviđačkih voditelja i to za sljedeće programe: Program osposobljavanja programskih suradnika, Program osposobljavanja asistenata voditelja sekcije, Program osposobljavanja voditelja višednevnih aktivnosti, Program obrazovanja voditelja odreda – načelnik te Program obrazovanja voditelja sekcije. Tijekom Foruma sudionici su imali priliku sudjelovati na različitim temama – predavanjima i radionicama sadržaja usmjerenog na rad s djecom i mladima.

Više informacija možete pročitati ovdje.
vrh stranice