Hrvatska liga robotičara u Dubrovniku 22. 2. 2015.

26.01.2015.

Do 28. 1. 2015. otvorene su prijave za RoboCup Open Dubrovnik 2015, u sklopu kojeg će se održati 2. kolo Robolige - Hrvatske lige robotičara. Roboliga je natjecanje u kojem se kroz 3 kola odabire hrvatska reprezentacija za svjetsko natjecanje iz robotike koje će se održati u srpnju 2015. u Kini. Natjecanje organizira Informatički klub Futura u suradnji s Hrvatskim robotičkim savezom, Dubrovačko-neretvanskom županijom, Gradom Dubrovnikom i Zajednicom tehničke kulture DNŽ i Grada Dubrovnika.

Otvorene su prijave za RoboCup Open Dubrovnik 2015, u sklopu kojeg će se održati 2. kolo Robolige. Roboliga je natjecanje u kojem se kroz 3 kola odabire hrvatska reprezentacija za svjetsko natjecanje iz robotike koje će se održati u srpnju 2015. u Kini.

Rok za prijavu i uplatu kotizacije je 28. sijačnja 2015.
Na RoboCup se možete prijaviti ispunjavanjem prijavnice. Više onformacija o prijavi možete pronaći na ovoj poveznici.

Natjecanje će se održati u nedjelju 22. veljače 2015. u sportskoj dvorani Gospino polje s početkom u 9:00. U okviru natjecanja postoje četiri kategorije: Rescue A (spašavanje žrtve), Rescue B (gašenje požara), RoboSoccer (nogomet) i RoboDance (ples). Tokom cijelog dana održavati će se i Roboalka u kojoj će moći sudjelovati posjetitelji.

RoboCup Open Dubrovnik 2015. organizira Informatički klub Futura u suradnji s Hrvatskim robotičkim savezom, Dubrovačko-neretvanskom županijom, Gradom Dubrovnikom i Zajednicom tehničke kulture DNŽ i Grada Dubrovnika.

vrh stranice