HZTK u službenom posjetu Gradskoj skupštini Grada Zagreba

29.07.2020.

Dana 21. srpnja 2020. godine predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba prof.dr.sc. Drago Prgomet dr. med. primio je u službeni posjet izaslanstvo Hrvatske zajednice tehničke kulture  Josipa Trohu, predstavnika povjerenstva za razvoj i strategiju HZTK i Tomislava Stipanovića, voditelja programa HZTK. Glavna tema sastanka bila je nadolazeća 75. obljetnica tehničke kulture Republike Hrvatske i moguće uključivanje Gradske skupštine u obilježavanje iste u Gradu Zagrebu
Glavna tema sastanka bila je nadolazeća 75. obljetnica tehničke kulture Republike Hrvatske i moguće uključivanje Gradske skupštine u obilježavanje iste u Gradu Zagrebu. Predstavnici HZTK ukratko su iznijeli predsjedniku skupštine dosadašnje poduzete aktivnosti i planove pripreme koje u svakako zahtijevaju uključivanje u provedbu istih institucije kao što je i Gradska skupština.

Završetkom izlaganja, predsjednik Skupštine prihvatio je mogućnost uključivanja u provedbu nadolazeće obljetnice uz osiguravanje potrebne pomoći oko organizacije istih uz poziv na službeni sastanak krajem mjeseca kolovoza kompletnom vodstvu HZTK.

Osim službene teme sastanka, predstavnici zajednice ukratko su izvijestili gospodina predsjednika i o svim aktivnostima HZTK u vrijeme krize izazvane širenjem virusa Covid-19 i svih poduzetih ali i odrađenih programskih aktivnosti koje su naišle na veliku čestitku i odobravanje od strane predsjednika skupštine.
Na kraju sastanka predstavnici HZTK uručili su predsjedniku skupštine prigodni poklon (Skoc i Sova) kojega su izrađivala djeca u vrijeme spomenute krize.

Zajedničkim slikanjem, te potvrdom termina za sljedeći službeni sastanak završili smo službenu posjetu Gradskoj skupštini Grada Zagreba.
vrh stranice