Info dani (28. i 29. 1. 2013.) o natječajima za udruge – rok prijave: 24. 1. 2013.

16.01.2013.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima bespovratnih sredstava – organizira Info dane o natječajima za potpore projektima i programima organizacija civilnog društva iz sredstava državnog proračuna i dijela prihoda od igara na sreću te o natječajima iz fondova Europske unije.
Rok prijave: 24. 1. 2013.

Info dani 2013. održat će se 28. i 29. siječnja 2013. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, Zagreb, Donje Svetice 38., a otvorit će ih potpredsjednica Vlade te ministrica socijalne politike i mladih, gđa Milanka Opačić.

Svrha je Info dana zainteresiranim udrugama/organizacijama civilnog društva predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2013., a Nacrt programa - kojeg možete preuzeti u nastavku - pripremljen je na temelju Godišnjeg plana natječaja kojeg je usvojilo Međuresorno povjerenstvo za koordinaciju politike financiranja projekata i programa udruga iz državnog proračuna Republike Hrvatske. Ove godine na Info danima udruge će biti informirane i o natječajima iz sredstava fondova Europske unije za organizacije civilnog društva.

Prijenos Info dana putem interneta i adresa za postavljanje pitanja

Organizator Info dana uvest će video streaming tijekom čitavog događanja, kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih izvan Zagreba. Web adresa putem koje će se moći pristupiti video streamingu bit će objavljena na početnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod izbornikom "Prijenos uživo".

Adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: iva.rasic@uzuvrh.hr.

Nacrt programa

Nacrt programa dostupan je ovdje.

Prezentacije na Info danima 2013.

Poveznicu na prezentacije i popratne materijale pojedinih državnih tijela, odnosno tema, možete naći na stranici Ureda za udruge.

vrh stranice