Održana prva radionica na projektu ‘’Digitalna edukacija’’

13.06.2022.

Radionica pod nazivom „User-centered i korisničko iskustvo“ održana je 11.6. u prostoru poduzetničkog inkubatora u Sisku – PISAK. To je prva od tri velike radionice koje će se održati u sklopu projekta ‘’Digitalna edukacija’’. Cilj radionice je osmišljavanje i provedba izobrazbe i drugih oblika jačanja i unaprjeđenja kapaciteta zaposlenika i/ili volontera organizacija civilnoga društva za neposredan rad u području zapošljavanja, socijalnog uključivanja i obrazovanja, uključujući prilagodbu poslovanja uz primjenu informacijsko-komunikacijskih tehnologija.
Radionica je trajala 7 sati, a na njoj su sudjelovali članovi udruga Jadranske aero-svemirske asocijacije (A3), Hrvatske zajednice tehničke kulture (HZTK), Igre znanja, udruge za digitalnu edukaciju i igru (IgZ) te Sisačko-moslavačke županije (SMŽ). Predavačica je prof. Lidija Mandić, profesorica na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Projekt ‘’Digitalna edukacija’’ traje od 16.veljače ove godine I provodi se kroz 12 mjeseci. Ukupna vrijednost Projekta iznosi 448.680,78 HRK. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu od 381,378.66 HRK.
Više informacija o projektu može se pronaći ovdje
vrh stranice