Održane radionice modelarstva i pirografije u Centru za mlade Dubrovnik

11.07.2022.

U petak i subotu, 8. i 9. srpnja tajnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije Tomo Sjekavica održao je 4 radionice modelarstva i pirografije za djecu i mlade u sklopu STEM ljeta u Centru za mlade Dubrovnik.
Na radionicama modelarstva i pirografije su se izrađivale drvene košare od šperploče prema nacrtu. Polaznici su prvo ispilali šperploču u obliku košare na modelarskim pilicama, a zatim su ih oslikali postupkom pirografije. 15. srpnja je predstavljanje jedriličarskog modelarstva i radio upravljanjih jedrilica klase Dragon Force 65 (DF65) koju će održati Jedriličarski klub Hydro. Osim predstavljanja najaviti će i svoje radionice uvod u jedriličarsko modelarstvo i radio upravljane jedrilice koje se planiraju za jesen.

STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u tehničkoj radionici koja se nalazi u sklopu Centra za mlade Dubrovnik.
vrh stranice