Otvorene su prijave za 25. izdanje Škole medijske kulture “Dr. Ante Peterlić” i prvo gostovanje Škole u Puli!

05.05.2023.

Veliko 25. izdanje Škole medijske kulture “Dr. Ante Peterlić” ove se godine održava na čak dvije lokacije. Varaždin će još jednom ugostiti voditelje i polaznike Škole od 17. do 25. kolovoza 2023., a nakon toga Škola seli na prvo pulsko gostovanje u periodu od 28. kolovoza do 1. rujna 2023.
Na sudjelovanje u ovogodišnjim programima Škole pozivamo profesore, odgajatelje, studente, kinoklubaše, članove udruga i samostalne autore koji žele učiti o filmu, usvojiti potrebne vještine za prenošenje znanja i raspravljati s najvećim filmskim profesionalcima.
Svi polaznici Škole u Varaždinu moći će birati između seminarskih programa odnosno prvog i drugog seminarskog stupnja ili pak upisati neku od 13 radionica (igrani, dokumentarni, eksperimentalni ili animirani film, kamera i snimanje, montaža, fotografija, radiofonija, scenarij, dramska pedagogija, digitalna obrada slike i vizualni efekti, televizijska reportaža, glazbeni videospot).
U 14 dana Škole i pulskog gostovanja na dvije lokacije uključena su predavanja, metodičke i videoradionice, večernje projekcije filmova i jutarnje filmske analize. Ovaj raspored i dinamika čine Školu medijske kulture “Dr. Ante Peterlić” idealnim okruženjem za dogradnje, usavršavanja, ali i prve susrete sa svijetom filma, fotografije, radija i medija. Prijave su otvorene do 15. lipnja 2023.
Više
vrh stranice