Predstavnici HZTK u sedmom sazivu Savjeta za razvoj civilnoga društva

19.03.2020.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je rezultate glasanja za članove Savjeta za razvoj civilnoga društva iz reda udruga za razdoblje od 2020. do 2023. godine. U području tehničke kulture najviše glasova dobili su Hrvoje Nekić, pomoćnik glavne tajnice HZTK i Željko Krnjajić, tajnik Hrvatskog robotičkog saveza.
Temeljem Javnog poziva na glasovanje za kandidate za članove i zamjenike članova Savjeta za razvoj civilnoga društva iz reda udruga za razdoblje 2020. do 2023., objavljenog 10. veljače 2020. na mrežnim stranicama Ureda za udruge, glasati se moglo do 25. veljače 2020. godine. Povjerenstvo za izbor članova Savjeta iz reda udruga utvrdilo je da su najviše glasova u području tehničke kulture dobili Hrvoje Nekić i Željko Krnjajić.

Postupku glasanja prethodio je postupak isticanja kandidata. Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je 26. studenoga 2019. Javni poziv za isticanje kandidata za predstavnike udruga i drugih organizacija civilnoga društva i njihove zamjenike, koji je bio otvoren do 15. siječnja 2020. godine.

Kandidati za članove/zamjenike članova iz reda udruga bit će predloženi Vladi Republike Hrvatske za imenovanje u sedmom sazivu Savjeta za razvoj civilnoga društva.

Više informacija dostupno je na stranicama Ureda za udruge ovdje
vrh stranice