STEM radionice HZTK za srednjoškolce

16.05.2023.

STEM radionice ove godine provode se od 22. do 31. kolovoza 2023. u hostelu Karlovac u Selcu. Škola uključuje plaćeni puni pansion u trajanju od 9 dana, plaćeni prijevoz, opremu i materijal za izradu projektnog zadatka. Projektni zadatak ove godine će biti sef upravljan Arduinom, programiran u Bascomu. Svoj rad polaznici će ponijeti kućama. Uz projektni zadatak, polaznici će modelirati 3D objekt koji se izrađuje na 3D pisaču. 


Osim radionica, na rasporedu je i kupanje i druženje uz razne društvene i sportske igre. Uz stručne voditelje radionica o polaznicima se brinu pedagoški voditelj i medicinska sestra.
Program STEM radionice Hrvatske zajednice tehničke kulture za srednjoškolce provodi se od 2019. godine. Polaznici kroz radionice modelarstva, elektrotehnike, elektronike, 3D modeliranja i robotičkih konstrukcija rade na projektnom zadatku i unaprjeđuju stečena znanja iz različitih područja tehnike.

Za prijavu je potrebno ispuniti on-line prijavnicu ovdje i popuniti suglasnost ovdje koju treba poslati na zvonimir.lapov@hztk.hr.

Prijave se skupljaju do 15.6. kada ćemo vas kontaktirati zbog uplate kotizacije koja ove godine iznosi 332,00 €. Ukoliko prijavite više polaznika iz iste obitelji tada je cijena 200 € po polazniku.

Više o STEM radionicama održanih prošle godine u Zadru pročitajte ovdje
vrh stranice