U NCTK održane humanitarne radionice za SUVAG

18.12.2012.

Vanjski suradnici Hrvatske zajednice tehničke kulture - većinom učitelji tehničke kulture zagrebačkih osnovnih škola, sudjelovali u humanitarnim radionicama u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici tijekom listopada i studenoga 2012.

Na humanitarnim radionicama u Kraljevici desetak učitelja izrađivalo je različite ukrasne i uporabne predmete od otpadnog materijala.  Sav prihod od prodaje na božićnim sajmovima bit će doniran OŠ Poliklinike SUVAG iz Zagreba, kako bi im se omogućio dolazak na terensku nastavu u Nacionalni centar tehničke kulture.

U dvije vikend radionice sudjelovali su: Sonja Pavlić, Snježana Legac, Svjetlana Seljanec Savković, Iva Pavlić, Zdravko Mikinčić, Ana Pavlić, Boris Počuča, Dragan Vlajinić, Danijela Vrhovski, Petar Dobrić, Đurđica Vodopivec, Hrvoje Vrhovski i Biljana Trifunović.

Iako su se u NCTK-e našli zbog sudjelovanja u drugim radionicama, u svoje slobodno vrijeme su nam pomogli i Željko Vidović, Matea Vidović i Suzana Šnajdar.

Hvala svima na nesebičnom trudu i odvojenom vremenu.

Jedan dio izrađenih predmeta prodan je na božićnom sajmu u OŠ Dobriše Cesarića u Zagrebu, a svi koji žele podržati našu akciju, mogu to učiniti 20. prosinca 2012.,  kupnjom prigodnih ukrasa na božićnom sajmu u OŠ Poliklinike SUVAG u Zagrebu.

FOTOGALERIJA S RADIONICA

vrh stranice