Upitnk za snimanje stanja zajednica tehničke kulture nakon održane Izborne skupštine HZTK

25.08.2011.

UPITNIK
za snimanje stanja zajednica tehničke kulture nakon održane Izborne skupštine Hrvatske zajednice tehničke kulture održane 17. lipnja 2011.

Nakon Izborne skupštine održane 17. srpnja 2011. g. nalazimo se u novom četverogodišnjem razdoblju u kojem bi željeli snimiti stanje gradskih i županijskih zajednica te nacionalnih saveza i shodno tome poduzeti određene mjere. Stoga molimo da nam dostavite svoja zapažanja, primjedbe, prijedloge o tome što bi Hrvatska zajednica tehničke kulture trebala poduzeti, mijenjati, te što se od nje očekuje u novom četverogodišnjem razdoblju. Sve to biti će od velike koristi i dragocjeno za pripremu savjetovanja koje se priprema krajem listopada, te za izradu Programa rada Hrvatske zajednice tehničke kulture za 2012. godine.

Svjesni smo da svi napori koje čine županijske i gradske zajednice tehničke kulture i Hrvatska zajednica tehničke kulture, više su od mogućeg u ovom ekonomskom i društvenom trenutku. Deklarativnim pomoćima državne i lokalne samouprave, bez stvarne djelotvornosti prije svega u školskom sustavu, počevši od vrtića do sveučilišnog obrazovanja - ne postižemo trajne i potrebne rezultate.

Za što preciznije ispunjavanje upitnika molimo da konzultirate i vaše predstavnike u Skupštini HZTK, koje ćemo zamoliti da preuzmu odgovornost za izvršenje ovog zadataka. Upitnik treba dostaviti do kraja rujna 2011. godine.

Zahvaljujemo na suradnji

 Datoteke anketnog upitnika možete skinuti ovdje:

- dokument u Wordu ili 

 - dokument u PDF-u

vrh stranice