Croatia osiguranje – javno nadmetanje za financijske potpore – rok prijave: 15. 5. 2011.

09.05.2011.

CROATIA osiguranje d.d. objavljuje javno nadmetanje za ostvarivanje financijske potpore iz područja humanitarnog djelovanja, kulture i obrazovanja.

Potpora se dodjeljuje u ukupnom iznosu od 1.050.000,00 kn za tri programska područja:

  • PRIJATELJ KOJI BRINE

Kroz financijsku potporu za promicanje, razvoj i poticanje humanitarnih projekata želimo podići razinu kvalitete života onima kojima je pomoć najpotrebnija te udrugama i institucijama koje pružaju pomoć socijalno ugroženim osobama i srodnim projektima.

Najviša pojedinačna potpora iznosi do 50.000 kn, a ukupno do 350.000 kn.

  • PRIJATELJ KOJI RAZUMIJE

Potporom za promicanje i razvoj projekata u kulturi i umjetnosti nastojimo podići svijest o mogućnostima razvoja kulturno-umjetničke scene u zemlji i ukazati na važnost poticanja i očuvanja umjetničkog stvaralaštva kao nezaobilaznog obilježja nacionalnog identiteta.

Najviša pojedinačna potpora iznosi do 50.000 kn, a ukupno do 350.000 kn.

  • PRIJATELJ KOJI POTIČE

Promidžbom i poticanjem projekata u obrazovanju i znanosti želimo ukazati na nužnost razvoja ovog segmenta djelovanja kao bitnog preduvjeta za ostvarenje konkurentnosti, ekonomskog rasta i napretka.
Najviša pojedinačna potpora iznosi do 50.000 kn, a ukupno do 350.000 kn.

Pri odabiru projekata vodit ćemo računa o njihovoj originalnosti, kvaliteti, kao i o doprinosu u ostvarenju ciljeva za promicanje općeprihvaćenih društvenih vrijednosti, potreba zajednice i postizanja održivog razvoja u svim navedenim kategorijama.

Natječajnu dokumentaciju potrebno je dostaviti do 15. svibnja 2011. na adresu: „CROATIA osiguranje d.d., Miramarska 22, Zagreb, Služba za marketing, s naznakom „za dodjelu financijske potpore“/ obavezno navesti izabrano programsko područje od tri navedena u natječaju/ obavezno priložiti dokumente sukladno Pravilniku za javno nadmetanje za ostvarivanje financijske potpore. Nepotpune prijave ili one koje nisu dostavljene u roku neće se razmatrati.

Više informacija o Javnom nadmetanju dostupno je ovdje.

vrh stranice