Glasujte za jedini projekt iz Hrvatske na međunarodnom natječaju „Otkrijte e-volontiranje“

26.04.2013.

Pozivamo vas da date svoj glas za projekt „Upoznajmo svoj grad da bi ga više voljeli“ CTK Rijeka i tako doprinesite popularizaciji tehničke kulture i volonterstva.

Tijekom 20 godina rada Centar tehničke kulture Rijeka ostvario je niz uspješnih projekata te je prepoznat na razini Republike Hrvatske i izvan njenih granica kao inovativna i kvalitetna organizacija, te ja kao takav i nagrađivan.

CTK je u mogućnosti dobiti jednu prestižnu nagradu za projekt „Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli“, kao jedan od devet EU projekata te jedini iz Hrvatske, ušao je u završnu fazu međunarodnog natjecanja „Otkrijte e-volontiranje“. Projekt je u trećoj godini provedbe te je okupio brojne volontere, stručnjake i građane Rijeke u zajedničkom otkrivanju ljepota grada na Rječini te oživljavanju već zaboravljenih dijelova grada. Više o projektu možete saznati ovdje.

O pobjedniku natjecanja odlučiti će se najvećim brojem glasova, a glasovati mogu svi zainteresirani putem ovih stranica.

Slobodni smo zamoliti Vas za Vašu podršku kojom bi se uključilI u proces glasovanja. Vjerujemo da imate veliki broj kontakata s osobama koje koriste računalo. Kontaktirajte ih i obavijestite o natjecanju! Kako se radi o e-glasovanju na dnevnoj bazi, izuzetno je važno da se uključi što više osoba koje će svakodnevno do 30. travnja 2013. godine na niže opisani način dati svoj glas za ovaj projekt.

Postupak glasovanja je sljedeći:

  1. Kliknite na link: http://www.e-volunteering.eu/en/discover/vote.html
  2. Odaberite 2 projekta u kategoriji I. – jedan od projekata ovdje je i naš projekt koji, preveden na engleski jezik glasi Our Town – to Know It is to Love It (CTK)
  3. Odaberite 1 projekt u kategoriji II
  4. Stisnite „vote“ i unesite Vašu e-mail adresu
  5. Na e-mail ćete primiti mail u kojem trebate potvrditi Vaše glasove klikom na „confirm“
vrh stranice