Posjetite INVENTUM u Iloku od 17. do 19. svibnja 2013.

26.04.2013.

Udruga inovatora „Tesla“ Ilok organizira, u suorganizaciji Udruge inovatora Hrvatske i Hrvatska zajednica tehničke kulture te potporu grada Iloka, 7. međunarodni sajam inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih – INVENTUM od 17. do 19. svibnja 2013.

Na 1200 m2 zatvorenog i 500 m2 otvorenog izložbenog prostora, INVENTUM daje prikaz najnovijih ostvarenja, roba i usluga te razna inovativna rješenja koja su primijenjena na našim i stranim gospodarstvima te industrijskim postrojenjima, u skladu s održivim razvojem, tradicionalnim iskustvima te primjenom vrhunske tehnologije s naglaskom na ekologiju te zaštitu vode, tla i okoline, jamče uspješno pokretanje novog proizvodnog ciklusa naznačenog na inovacijama u proizvodnji strojeva, oprema i uređaji za ratarsku proizvodnju, finalne proizvode u poljoprivredi.

Proizvodnja prehrambene industrije, obrtnički proizvoda te sve grane gospodarstva, osnovni su programski sadržaj izlaganja na INVENTUMU.

Na sajmu mogu izlagati te prezentirati svi koji mogu svojim doprinosom, radom i te znanjem obogatiti gospodarstvo u svim granama.

Više o ovogodišnjem INVENTUMU pogledajte ovdje.

vrh stranice