Info dani o natječajima za udruge, 16. i 17. 5. 2016.

17.05.2016.

Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima bespovratnih sredstava, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2016. godini.

Info dani 2016. održati će se 16. i 17. svibnja 2016. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta (Donje Svetice 38, Zagreb).

Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama/organizacijama civilnog društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2016. godini, a program je pripremljen na temelju Godišnjeg plana natječaja izrađenog sukladno zaprimljenim podacima davatelja bespovratnih sredstava.

Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba. Poveznica putem koje će se moći pristupiti video prijenosu bit će objavljena na ovim mrežnim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr.

Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događanja.

Nacrt Programa Info dana i prijavni obrazac preuzmite u nastavku, a rok za prijavu je 12. svibnja 2016. uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.

Napominjemo kako je Program podložan promjenama te će se po potrebi ažurirati do samog dana održavanja Info dana.

vrh stranice