Natječaj Hrvatskog fotosaveza „Lonjsko polje“ – rok: 30. 8. 2013.

27.05.2013.

U sklopu obilježavanja Europskih dana baštine, Hrvatski fotosavez u suradnji s Javnom ustanovom Park prirode Lonjsko polje, objavljuje natječaj za sudjelovanje na izložbi fotografija na temu „Lonjsko polje“.

Izložba će biti priređena u Krapju, selu graditeljske baštine u Lonjskom polju, u sklopu obilježavanja Europskih dana baštine u rujnu 2013. godine.

Opći uvjeti natječaja

Natječaj za sudjelovanje na izložbi fotografija „Lonjsko polje 2013.“, otvoren je svim autorima sukladno sljedećim propozicijama:

  • Fotografi je prijavljene na natječaj moraju biti snimljene na području Lonjskog polja, bez obzira je li riječ o pejzažu, arhitekturi, flori, fauni, ljudima, običajima, događajima...
  • Svaki autor može na natječaj prijaviti do 6 fotografi ja.
  • Autori mogu svoje radove prijaviti na natječaj isključivo u digitalnom obliku na CD-u. Fotografi je moraju biti u JPG formatu, minimalne razlučivosti 300 dpi te minimalnih dimenzija 2.200 x 1.600 pixela.
  • Prijavljene fotografi je u digitalnom obliku moraju biti označene imenom i prezimenom autora i rednim brojem sukladno prijavnici. Prijavnica može biti na CD-u zajedno s radovima ili priložena posebno.
  • Odabrane fotografi je organizator će izraditi u većem formatu za izložbu, a može ih koristiti isključivo za izlaganje, reprodukciju u tiskanim materijalima vezanim uz izložbu te u najavi i promociji izložbe na internetskim stranicama, u maloj rezoluciji.
  • Fotografi je za izložbu odabrat će Ocjenjivački sud koji će imenovati organizator.

Rok i način dostave fotografija i prijavnice

Prijavnicu s podacima o autoru i fotografijama preuzmite ovdje.
Radovi za natječaj se primaju zaključno do 30. kolovoza 2013. godine.
Šalju se na adresu: Hrvatski fotosavez, Zagreb, Dalmatinska 12.

Kontakt za dodatna pitanja

Predrag Bosnar, tajnik Saveza
e-pošta: predrag.bosnar@hztk.hr

vrh stranice