Natječaj Hrvatskog Telekoma – rok prijave: 5. 10. 2014.

15.09.2014.

Hrvatski Telekom raspisao je natječaj "Zajedno smo jači". Fond donacija za 2014. godinu iznosi 495.000 kuna, a namijenjen je udrugama i ustanovama koje ostvaruju inicijative važne za lokalne zajednice. Natječaj ima tri kategorije, a u svakoj se dodjeljuje ukupan iznos od 165.000 kuna, po 75, 55 i 35 tisuća kuna za prva tri rangirana projekta.

Kategorije ovogodišnjeg natječaja su:

  • Tehnologija i komunikacija – uključuje projekte koji se odnose na primjenu suvremenih tehnologija u životu i radu
  • Edukacija i digitalizacija– odnosi se na projekte koji pridonose unapređenju kvalitete života te omogućavaju inkluziju i jednake mogućnosti za sve
  • Okoliš i napredak – odnosi se na ekološke projekte koji pridonose zaštiti okoliša.


Sve zainteresirane udruge i ustanove svoje projekte mogu prijaviti do zaključno nedjelje, 5. listopada 2014. godine.
Natječaj se provodi u tri selekcijska kruga.
U prvom krugu Stručno povjerenstvo odabire inicijalnih 36 projekata koje potom ocjenjuju svi zaposleni u HT-u. Nakon što zaposlenici u drugom krugu glasanjem odaberu 18 favorita, oni će javnosti biti predstavljeni na službenoj internetskoj stranici projekta www.zajednosmojaci.hr i na Facebook stranici. U trećem krugu će svi korisnici interneta i Facebooka od 20. listopada do 9. studenog 2014. imati priliku svojim glasovima podržati najbolje projekte. Rezultati natječaja bit će objavljeni u srijedu, 12. studenog.

Za više informacija posjetite:

vrh stranice