INA - projekt „Prostor za vaše ideje“

01.10.2014.

Tvrtka INA je u sklopu projekta "Prostor za vaše ideje" raspisala natječaj kojim će dati na korištenje svoje prostore, koji većinom nisu u upotrebi, a s ciljem doprinosa razvoju kvalitetnih projekata lokalne zajednice. Na raspolaganju je 18 lokacija diljem Hrvatske, a svoj interes za sudjelovanje u projektu može se iskazati do 14. listopada 2014., dok se prijedlozi poslovnih ideja očekuju zaključno s 1. prosincem 2014.

Imate sjajnu ideju? Dobar projekt? Ili jednostavno trebate prostor za uspješnu realizaciju svog poslovanja? INA je u sklopu projekta „Prostor za vaše ideje“ raspisala natječaj kako bi vašim idejama dala priliku da se 'usele' u naše prostore. Cilj ovog projekta je dati na korištenje prostore, koji većinom nisu u upotrebi, zainteresiranim pravnim ili fizičkim osobama a s ciljem doprinosa razvoju kvalitetnih projekata lokalne zajednice.

Svim zainteresiranim kandidatima, kompanijama, obrtnicima i poduzetnicima, institucijama, neprofitnim, volonterskim, sportskim, kulturnim i sličnim udrugama, tijelima lokalne zajednice te fizičkim osobama, na raspolaganju je 18 lokacija diljem Hrvatske, a svoj interes za sudjelovanje u projektu mogu iskazati do 14. listopada 2014., dok se prijedlozi poslovnih ideja očekuju zaključno s 1. prosincem 2014.

Prednost u sklapanju partnerskog odnosa s Inom imat će prijedlozi poslovnih ideja koji kao ključne točke projekta ističu neke od sljedećih elemenata:
•svojom djelatnošću doprinose društvenom i/ili gospodarskom razvoju lokalne zajednice;
•nude moguću financijsku perspektivu za Inu;
•dugoročno su održivi;
•imaju pozitivan utjecaj na aspekt zaštite okoliša;
•odnose se na zadovoljavanje nužnih potreba socijalno ugroženih kategorija društva (djeca, žene, bolesni, stariji i nemoćni, marginalizirane skupine i sl.).

Više informacija i popis lokacija dostupno je na ovoj stranici.

vrh stranice