Natječaj „Moja zajednica“ za razvoj društvenog poduzetništva u 2013.

03.06.2013.

NESsT i Zagrebačka banka objavljuju natječaj „Moja zajednica“ za razvoj društvenog poduzetništva u 2013. godini s ciljem pružanja pomoći u razvoju društvenih poduzeća u Hrvatskoj.
Rok za prijavu na ovaj natječaj je 26. lipnja 2013.

Tko se može prijaviti?

Natječaj je otvoren za sve zainteresirane koji žele pokrenuti ili proširiti aktivnosti društvenih poduzeća (uključuje i one koji već imaju poslovni plan ili funkcionalno društveno poduzeće). Na natječaj se mogu prijaviti organizacije civilnog društva te mala i srednja poduzeća.

Što je društveno poduzeće?

Za potrebe raspisivanja natječaja „Moja zajednica“, NESsT definira društveno poduzeće kao poslovnu djelatnost osnovanu za rješavanje kritičnih društvenih problema na financijski održiv način.
Za organizacije civilnog društva (OCD), društveno poduzeće može biti neograničen i održiv izvor prihoda jačajući dodatno njihovu misiju. Za male i srednje poduzetnike društveno poduzetništvo podrazumijeva dugoročni razvoj zajednice koji uključuje stvaranje društvene vrijednosti i poticanje razvoja poslovanja.

Tko je organizator?

Natječaj zajednički organiziraju NESsT, Zagrebačka banka i Zaklada UniCredit, koji podržavaju projekte vezane uz društveni i ekonomski razvoj zajednice.
Projekt podupire Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.

Do kada se prijaviti?

Rok za prijavu na ovaj natječaj je 26. lipnja 2013.

Gdje možete saznati više?


Daljnje informacije o uvjetima ovog poziva te informacije o postupku prijave možete pronaći u nastavku, kao i na web stranicama NESsT-a, ili Facebook stranici NESsT-a.
Dodatno, 6. lipnja 2013. od 13:00 do 15:00 sati održat će se Informativni dan u Zagrebu, u Centru Kaptol, Nova Ves 17 (3. razina), gdje ćete dobiti dodatne informacije o postupku, uz priliku za postavljanje pitanja. Za sudjelovanje na ovom događanju molimo da se prijavite najkasnije do 3. lipnja 2013. na mail adresu: donacije@unicreditgroup.zaba.hr

Dokumenti za preuzimanje

Upute za prijavitelje, obrazac za prijavu te najčešća pitanja i odgovore možete preuzeti ovdje.

vrh stranice