Obavijest o novom terminu Dana otvorenih vrata udruga 2020.

21.07.2020.

Zbog potrebe pridržavanja mjera zaštite od širenja koronavirusa COVID-19, manifestacija Dani otvorenih vrata udruga ove godine održat će se u online formatu od 24. do 26. rujna 2020. Na Danima otvorenih vrata udruga 2020. građani će moći sudjelovati u brojnim online predstavljanjima, video sadržajima, kvizovima i edukativnim aktivnostima, dok će se posjetom udrugama moći upoznati s društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.
Tijekom rujna na Facebook profilu Dana otvorenih vrata udruga pogledajte kratke video spotove o radu udruga i načinima kako udruge pomaže građanima i lokalnoj zajednici za vrijeme korona krize. Manifestaciju će biti otvorena od 24. rujna 2020. putem video poruka o važnosti civilnoga društva. Od 24. do 26. rujna 2020. svi zainteresirani moći će zaigrati online kviz o udrugama u Republici Hrvatskoj na Facebook profilu Dana otvorenih vrata udruga te sudjelovati u Šetnji kroz povijest udruživanja u Zagrebu.
Aktivnosti udruga moći će se pratiti putem mobilne aplikacije UdrugeInfo. Predstavnici udruga mogu registrirati svoje profile te unositi aktivnosti i usluge koje žele predstaviti građanima.
vrh stranice