Održana Modelarska liga za Koprivničko-križevačku županiju

06.05.2014.

Natjecanje je održano 3. svibnja 2014. u Koprivničkom Ivancu.

U natjecanju je sudjelovalo 18 ekipa, od kojih 14 ekipa s područja Koprivničko-križevačke županije te 4 gostujuće ekipe iz Bjelovarsko-bilogorske županije. Natjecatelji su u 3 puna sata izrađivali 'poslužavnik' prema nacrtu profesora Ivana Rajsza. Natjecanje je provedeno u skladu s Pravilima Modelarske lige Hrvatske zajednice tehničke kulture u školskoj godini 2013./2014.

Prema službenim elementima vrednovanja 1. mjesto zauzela je ekipa u sastavu David Lončar i Lana Bermanec iz Osnovne škole "Braća Radić" Koprivnica, područna škola Kunovec (mentor Marijo Oštrkapa), 2. mjesto ekipa u sastavu Sara Švegović i Mila Burušić iz Kluba tehničke kulture "Vector" iz Koprivničkog Ivanca (mentor Mario Švegović) i 3. mjesto ekipa u sastavu Dominik Juršić i Fabijan Prosenečki iz Aero klub "Dragutin Novak" iz Križevaca (mentori Ante Starčević i Danijela Jobač). Prva tri mjesta izvan kategorije zauzele su gostujuće ekipe iz Osnovne škole Veliko Trojstvo (mentor Ivan Rajsz).

Natjecanje je održano u suorganizaciji Zajednice tehničke kulture Koprivničko-križevačke županije, Zajednice tehničke kulture Križevci te domaćina - Kluba tehničke kulture "Vector" iz Koprivničkog Ivanca.

Državno natjecanje Modelarske lige, na kojoj će Koprivničko-križevačku županiju predstavljati ekipa u sastavu David Lončar i Lana Bermanec iz Osnovne škole "Braća Radić" Koprivnica područna škola Kunovec, održat će se od 31. svibnja do 1. lipnja 2014. godine u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici.

REZULTATI

vrh stranice