WordPress – naš treći priručnik

28.06.2024.

Zajednica tehničke kulture Primorsko-goranske županije izdala je priručnik WordPress koji je namijenjen učenicima viših razreda osnovne škole

Ovaj priručnik će omogućiti samostalno i učinkovito kreiranje vlastitih web stranica. Sadržaj koji je prezentiran baziran je na edukativnim radionicama koje smo organizirali s ciljem boljeg razumijevanja kako internet funkcionira, kako se koriste digitalni alati te kako možete svoje ideje prezentirati svijetu putem interneta.

Priručnik naglašava važnost znanja za stvaranje boljih sadržaja na webu, umjesto samo pukog korištenja. Učenici sada imaju priliku steći vještine koje im omogućuju postavljanje vlastitog ePortfolia, čime mogu pokazati sve što su naučili i postigli kroz godine edukacije.

Ovaj priručnik predstavlja značajan korak naprijed u obrazovanju i kreativnom razvoju naših učenika, pružajući im alate za stvaranje i inovaciju u digitalnom svijetu.

Izrada i izdavanje priručnika financirana je sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske u sklopu projekta „Umrežimo s(v)e“ u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2023./2024.
vrh stranice