Novi međunarodni uspjesi predstavnika Hrvatske u podvodnoj orijentaciji i podvodnoj fotografiji

30.10.2019.

Ana Jerković, Saša Miloš, Iris Despotović i Ema Ivetić osvojile su zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u podvodnoj orijentaciji održanom od 23. kolovoza do 1. rujna 2019. godine. Damir Zurub osvojio je jednu srebrnu i dvije brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u podvodnoj fotografiji koje je održano od 17. do 21. rujna 2019. godine, a hrvatska reprezentacija je na tom natjecanju osvojila 2. mjesto u ukupnom poretku. Organizator sudjelovanja hrvatskih ronilačkih reprezentacija na međunarodnim natjecanjima je Hrvatski ronilački savez.

Članice hrvatske ronilačke reprezentacije Ana Jerković, Saša Miloš, Iris Despotović i Ema Ivetić ekipno su osvojile zlatnu medalju na 11. Otvorenom Europskom prvenstvu u podvodnoj orijentaciji – ekipna kategorija, seniori. Europsko prvenstvo u podvodnoj orijentaciji je održano od 23. kolovoza do 1. rujna 2019. godine u Storitzeeu (Njemačka).

Damir Zurub osvojio je jednu srebrnu medalju u kategoriji Ribe i dvije brončane medalje u kategorijama Makro i Ambijent s modelom na Svjetskom prvenstvu u podvodnoj fotografiji koje se održalo od 17. do 21. rujna 2019. godine u Tenerifima (Španjolska). Hrvatska reprezentacija je na istom natjecanju osvojila 2. mjesto u ukupnom poretku reprezentacija svijeta. Članovi reprezentacije bili su fotograf Damir Zurub s asistenticom Katarinom Marijom Mihaljinec i fotograf Srđan Vrančić s asistenticom Martinom Gračić.

Više informacija dostupno je na internetskim stranicama Hrvatskog ronilačkog saveza.

vrh stranice