Stručna usavršavanja za učitelje i mentore u Nacionalnom centru tehničke kulture

07.11.2016.

Stručna usavršavanja učitelja i mentora u područjima robotike, automatike, modelarstva uporabnih tehničkih tvorevina te orijentacije i komunikacije održat će se u Nacionalnom centru tehničke kulture u studenom i prosincu 2016.

MODELARSTVO UPORABNIH TEHNIČKIH TVOREVINA

Vrijeme i mjesto održavanja: Nacionalni centar tehničke kulture, Kraljevica, 25.-27. studenoga 2016.
Voditelji: Ivan Rajsz, prof. i Hrvoje Vrhovski (HZTK)
Maksimalan broj polaznika: 15
Osnovni preduvjet za sudjelovanje u radionici je interes i provođenje radionica u području modelarstva u školi/udruzi u kojoj učitelj/mentor djeluje, organizacija školskog natjecanja u području modelarstva uporabnih tehničkih tvorevina i sudjelovanje na županijskoj razini Modelarske lige. Prednost će imati učitelji koji su sudjelovali na 58. NMT u području modelarstva uporabnih tehničkih tvorevina i dosad nisu sudjelovali u stručnom usavršavanju u području modelarstva u Nacionalnom centru tehničke kulture.
PROGRAM
PRIJAVNICA


ORIJENTACIJA I KOMUNIKACIJA

Vrijeme i mjesto održavanja: Nacionalni centar tehničke kulture, 25.-27. studenoga 2016.
Voditelji: Đuka Pelcl, Davor Marković i Katarina Tomić, prof.
Maksimalan broj polaznika: 15
Osnovni preduvjet za sudjelovanje u radionici je interes i provođenje radionica u području orijentacije i komunikacije u školi/udruzi u kojoj učitelj/mentor djeluje i organizacija školskog natjecanja u području orijentacije i komunikacije. Prednost će imati učitelji koji su sudjelovali na 58. NMT u području orijentacije i komunikacije i dosad nisu sudjelovali u stručnom usavršavanju u području orijentacije i komunikacije u Nacionalnom centru tehničke kulture.
PROGRAM
PRIJAVNICA

AUTOMATIKA

Vrijeme i mjesto održavanja: Nacionalni centar tehničke kulture, Kraljevica, 2.-4. prosinca 2016.
Voditelji: Maja Mačinko Kovač, prof. i Hrvoje Vrhovski (HZTK)
Maksimalan broj polaznika: 15
Osnovni preduvjet za sudjelovanje u radionici je interes i provođenje radionica u području automatike u školi/udruzi u kojoj učitelj/ mentor djeluje te organizacija školskog natjecanja u području automatike. Prednost će imati učitelji koji su sudjelovali na 58. NMT u području automatike i dosad nisu sudjelovali u stručnom usavršavanju u području automatike u Nacionalnom centru tehničke kulture.
PROGRAM
PRIJAVNICA

OSTALE INFORMACIJE

Istovremeno sa stručnim usavršavanjima u području modelarstva uporabnih tehničkih tvorevina te orijentacije i komunikacije (25.-27.11.2016.), održat će se stručno usavršavanje u području elementarne robotike. Više informacija pronađite ovdje. 

Hrvatska zajednica tehničke kulture će osigurati smještaj u Hotelu Kraljevica (dvokrevetne sobe) te kompletan materijal i opremu za provođenje radionica.
Polaznik radionice treba samostalno osigurati prijevoz do Kraljevice.
Dolazak je potrebno potvrditi Voditeljici Nacionalnog centra tehničke kulture na 091/465-6771 ili na biljana.trifunovic@hztk.hr
Uz navedene kriterije, Hrvatska zajednica tehničke kulture će voditi računa da su na radionice pozvani učitelje/mentore iz svih županija RH (1 polaznik po području po županiji). Ukoliko za pojedina područja ne bude interesa u pojedinim županijama, iz ostalih će se županija pozvati više učitelja/mentora.

vrh stranice