Stručno usavršavanje učitelja i mentora u NCTK, 20.-22.2.2015.

10.02.2015.

Stručno usavršavanje učitelja i mentora za županijsku i državnu razinu Natjecanja mladih tehničara održat će se od 20. do 22. veljače 2015. u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici.

Hrvatska zajednica tehničke kulture organizira stručno usavršavanje za učitelje tehničke kulture i mentore iz udruga s ciljem kvalitetne pripreme za županijsku i državnu razinu Natjecanja mladih tehničara.

Vrijeme i mjesto održavanja: 20.-22. veljače 2015., Nacionalni centar tehničke kulture, Kraljevica

Usavršavanje traje ukupno 16 školskih sati, od petka 20. veljače (od 17.00 sati) do nedjelje 22. veljače (do 13.00 sati).

Područja i voditelji usavršavanja:

 • Automatika
  • Paolo Zenzerović i Hrvoje Vrhovski
 • Orijentacija i komunikacija
  • Đuka Pelcl, Davor Marković i Tomislav Memedović
 • Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina
  • Ivan Rajsz i Danijel Šimunić

Maksimalan broj polaznika: 15 po području - ukupno 45 polaznika

Kriteriji za odabir polaznika radionica

Prednost pri prijavi će imati učitelji/mentori koji ispunjavaju sljedeće kriterije:

 • Sudjelovanje na školskom natjecanju u navedenim područjima
 • Plasman na županijsko natjecanje u navedenim područjima
 • Učitelji i mentori koji nisu sudjelovali na stručnim usavršavanjima u navedenim područjima u Nacionalnom centru tehničke kulture

U slučaju ispunjenja sva tri kriterija, prednost će imati učitelj/mentor koji je prije poslao prijavu za sudjelovanje na stručnom usavršavanju.

Prijava na stručno usavršavanja

Ispunjenu prijavnicu molimo dostavite najkasnije do 18. veljače 2015., e-mailom na adresu: biljana.trifunovic@hztk.hr ili faksom na broj 051/282-420.

Napomene

Hrvatska zajednica tehničke kulture će osigurati smještaj u Hotelu Kraljevica (dvokrevetne sobe) te kompletan materijal i opremu za provođenje radionica.
Polaznik radionice treba samostalno osigurati prijevoz do Kraljevice.
Dolazak je potrebno potvrditi do 19. veljače 2015., Voditeljici Nacionalnog centra tehničke kulture na 091/465-6771 ili na biljana.trifunovic@hztk.hr
Uz navedene kriterije, Hrvatska zajednica tehničke kulture će voditi računa da su na radionice pozvani učitelji/mentori iz svih županija RH (1 polaznik po području po županiji). Ukoliko za pojedina područja ne bude interesa u pojedinim županijama, iz ostalih će se županija pozvati više učitelja/mentora.

vrh stranice